Loïs Diallo

“Ik ben wat ik doe: veelzijdig, analytisch, creatief en resultaatgericht.”

In 1998 gestart als freelance tekstschrijver. In de loop der jaren ontwikkeld, verbreed en verdiept. Inmiddels 25 jaar in het vak met een onverminderde drive, denk- en doe-kracht.

Mijn pluspunten dankzij 25 jaar ervaring

Denker en doener

Mijn grootste talenten: observeren, beschouwen, (be)schrijven. Vragen en doorvragen. Ik ben nieuwsgierig, eigenwijs en ondernemend. Maar ook eigenzinnig en onconventioneel; ik bewandel graag ongebaande paden om steeds nieuwe, betere routes te ontdekken.
Ik kan kritisch met je meedenken, sparren, je confronteren, je communicatiestrategie helpen omzetten naar een doeltreffende communicatiemiddelenmix, een aansprekende kernboodschap formuleren en framen, helpen om haalbare doelen te stellen en/of nieuwe ideeën genereren. Of gewoon meters maken. Waar jij behoefte aan hebt.

Wie = Loïs

Ieder zijn vak. Ik schrijf. Sinds ik me kan herinneren. “Loïs is ik” was mijn eerste schriftelijke statement – volgens m’n moeder op m’n derde. Sindsdien schrijf ik steeds langere verhalen. Naast schrijven en fotograferen, is reizen mijn grootste liefhebberij. In 2010 ben ik getrouwd met Ibrahim Diallo, wiens achternaam ik draag. Mocht je meer willen weten over mijn avonturen in Senegal bekijk jullie vrouw in Senegal.