Effectief contentadvies
En: contentcreatie van a tot z

Als online adviseur / contentspecialist help ik je alle webvragen te beantwoorden om je website structuur en inhoud te geven. Door mee te denken en mee te doen. Of gewoon door te doen en meters te maken.

Door te achterhalen wat de boodschap, wie de doelgroep en wat de bedoeling is. Door te creëren of te herschrijven, te herordenen en structureren. Door slimme thema’s te kiezen en strategische titels, kopjes en trefwoorden toe te voegen. 

Kenmerken van 'goede content':

Contentcreatie van a tot z

Schrijven is mijn passie! Dus als je wilt, maak ik je content. Met veel plezier.

Mijn Werkwijze

Ik kan content creëren uit ‘het niets’. Na een gesprek, briefing of op basis van onderzoek. Of ik destilleer content uit bestaande (web)teksten, beleidsstukken, voorlichtingsmateriaal, interviews met betrokkenen et cetera.

Daarna kan ik je ook volledig ontzorgen. Door:

1. Contentmanagement en functioneel beheer

Ik beheer je website. Zorg voor een logische structuur. Breng focus aan. Vergroot de vindbaarheid met metadata. Pas filters toe op basis van categorieën en tags. 

2. Webredactie en publicatie in cms

Ik verzorg je webredactie. Creëer content of redigeer aangeleverde content. Zorg dat alle content voldoet aan de richtlijnen voor digitale toegankelijkheid (WCAG 2.1; voor overheden is niveau AA wettelijk verplicht). Als jullie akkoord zijn, zorg ik ervoor dat de content online komt. 

3. Beeldredactie

Ik voorzie tekstuele content van bijpassende beelden met een toegevoegde waarde. En voorzie webpagina’s desgewenst van voldoende afwisseling in vorm en kleur. 

Wil je met mij samenwerken?

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Of heb je een vraag?
Neem gerust contact op.  Ik maak graag kennis met je.